2010. április 30., péntek

ॐ Novella



Egy szobában fekszik az ifjúság, bámulják a velük szembeni falon lévő batikolt gomba formát. Üveges szemeikkel mind azt nézik, teljesen kizárják a külső hatásokat, csak a 'magic mushroom'-ot látják maguk előtt, szinte nyál csorgatva, tekintetüket semmi pénzért nem veszik le a batikolt csodáról.Gyönyörű UV színekben úszik.
Egyszer az egyik fiú nyitott tenyérrel jár körbe a szobában emberről-emberbe, extázisukat ezzel megszakítva. A fiú tenyerén 8 kis papír darab, mely színes mintát ábrázolt. Az összes fiatal, mintha csak rendeltetésbe lett volna adva, sorról-sorra bekapták a bélyegeket.
Az utolsó emberhez ért a fiú tenyerén az utolsó bélyeggel. Emberünk vacilálva nézi a csodás, színes papírdarabot, mely tudja, hogy csak rá vár. Más felől pedig elgondolkodott az 'alapszabályon'..épp rajta a sor, hogy tiszta tudattal vigyázzon a többi barátjára, akik trip-en vannak, hogy még véletlenül se történhessen baj..
A fiú mégis kezébe vette a kis papírdarabot és szájpadlására 'ragasztva' mérlegelés nélkül adta át magának az utazásnak.


Egy sikolyra ébrednek a trip-be merült fiatalok, egy sikolyra mely rövid, mégis húsig hatoló. A fiú akinek tisztán kellett volna maradnia, tér vissza félig-meddig a 'mi' univerzumunkba és néz a sikoly irányába. Odamegy az erkélyre, kinéz és látja amin egy test vérbe fagyva, felismerhetetlenségig összeroncsolódva fekszik az erkély ük alatt kilenc emelettel.
Szinte mindenki rögtön kijózanodik és ráeszmél elvesztették egy társukat, azért , mert senki nem volt arra hajlandó, hogy egy trip-et kihagyjon testi épségük, sőt életük megóvásáért.

The drugs are bad!OK? ॐ

3 megjegyzés:

  1. Nem gyenge... ide még kapsz majd egy hosszú kommentet, csak most mennem kell

    VálaszTörlés
  2. Az a testvér aki leesett az ki tulajdonképpen? A te lelked akarna lenni? Vagy ez csak egy véletlen összefüggés... tudom véletlenek nicsenek. :D

    VálaszTörlés